Benzile adezive sunt utilizate în mai toate aspectele vieților noastre de zi cu zi. Le folosim la împachetarea obiectelor de uz casnic, la sigilarea plicurilor ori la retușarea filelor și bancnotelor rupte. Le folosim însă și în industria alimentară și industriile legate de bunurile de larg consum, pentru asigurarea mărfurilor transportate dar și pentru sigilarea acestora. Benzile adezive sunt utilizate și în construcții, atât la interior cât și la exterior, în masonerie, lăcătușerie și așa mai departe.

Tape.ro vă oferă o gamă largă, variată de benzi adezive, o ofertă adaptată pentru a putea satisface toate nevoile dumneavoastră, clienții noștri actuali și viitori. Apelați cu încredere la noi și asigurați-vă că mărfurile, alimentele sau elementele de construcție sunt bine asigurate cu materiale de cea mai bună calitate, pe termen lung, în condiții optime.

Care sunt cele mai populare modele de benzi adezive?

Benzi adezive acrilice: Sunt extrem de utile în cazul în care avem nevoie de o bandă adezivă rezistentă la îmbătrânire. Cu alte cuvinte, le putem utiliza atunci când avem nevoie de o fixare pe termen lung și mediu. După cum aflăm deja și din numele produsului, banda adezivă din această categorie are un adeziv acrilic.

Benzi adezive solvent: Acest tip de bandă este confecționată pe suport de folie de polipropilenă cu adeziv solvent pe bază de cauciuc. Este ideală pentru cei care au nevoie de fixări în aer liber, banda rezistând până la temperaturi extrem de scăzute.

Benzi adezive hot melt: Sunt ideale pentru fixările interioare, adezivii hot melt pe bază de cauciuc fiind rezistenți la temperaturi cuprinse între 0 și 30 de grade. Fiind un produs ecologic, banda hot melt reprezintă și o soluție ideală pentru cei care își doresc protejarea mediului înconjurător, fără a pierde în același timp din eficacitatea unui produs. Ea poate fi folosită și pentru lipiri permanente prin urmare, este și extrem de eficientă în raport calitate/preț.

Categorii benzi adeziva

Oferte si promotii (1)

Benzi adezive PVC (1)

Benzi adezive hot melt (5)

Benzi adezive automate (1)

Banda adeziva solvent (2)

Banda adeziva de mascare (3)

Banda adeziva colorata (6)

Banda adeziva acrilica (9)

Banda adeziva 48 mm (12)

Banda adeziva (19)

Accesorii benzi adezive (2)